Сподели

Филип Търпов публикува това на 26/02/2015 в категория Новини

Какъв ще е сюжетът на новия Alien?

Обещаващи щипки информация

Alien

Вече разбрахме, че следващ Alien филм ще има и той ще се режисира от човекът зад District 9 – Нийл Бломкамп. Филмът ще бъде директно продължение на вторият сикуъл – Aliens. В интервю за Sky Movies, Бломкамп казва, че иска новата лента да изглежда като “генетичен събрат” на класиката на Джеймс Камерън.

“Значи поредицата е така – Alien, Aliens и след това е моят филм”, сподели той, като описва идеалното продължение на канона.

Бележитата актриса от франчайза Сигърни Уивър допълни: “С удоволствие ще вляза в ролята на Рипли, за да я изкарам от витаенето в космоса и да завърша отличната ѝ история.”

В такъв случай май третият Alien, който е и първият филм на Дейвид Финчър (Седем, Боен клуб), и Alien: Resurrection няма да се зачитат.

Според новата времева линия случилото се в Alien 3 може да бъде много неща. Просто сънища на Рипли, докато е в хипер-сън? А четвъртият Alien също може да се зачита в поредицата, защото се развива 200 години след Aliens.

Новият Alien няма пускова дата, но все пак току-що го обявиха.

Chappie, следващият филм на Нийл Бломкамп, където също участва Сигърни Уийвър, ще излезе на 6-ти март по кината в България.

Източник: Polygon

Какво мислиш?

comments powered by Disqus