Сподели

Николай Жеков публикува това на 12/08/2015 в категория Настолни

Kickstarter на седмицата – One Night Ultimate Vampire

one night ultimate vampire

След като станаха известни със страхотните интерпретации на класическата игра Werewolves, Bezier Games явно имат намерение да продължат линията си от One Night игри. Най-новият им проект се нарича One Night Ultimate Vampire и представлява продължение/самостоятелна игра на ON Ultimate Werewolf и Daybreak. Играта в момента е на фаза финансиране в Kickstarter, но въобще не се нуждае от помощта ви, защото само за десетина дни успя да около 40 пъти повече от нужните средства, за да бъде издадена.

В One Night Ultimate Vampire действието се развива преди другите две игри, въпреки че създателите не дават яснота защо това би имало значение. В нея ще намерим четиринадесет съвсем нови роли, а в основата си геймплеят на играта ще е подобен на другите игри от серията, с изключение на фактът, че върколаците са заменени с вампири. Голямата новост в One Night Ultimate Vampire обаче са така наречените “marks”, които играчите ще могат да манипулират заедно с картите в нощната фаза. Естествено най-интересната част е, че ще можем да играем трите излезли до сега One Night игри заедно, което значи, че е възможно на масата да има три отбора, както и доста роли, които имат собсвен начин да спечелят.

one night ultimate vampire

Добрите новини са, че Bezier Games са амбицирани да доставят новата си игра на феновете максимално бързо и тези, които подкрепят One Night Ultimate Vampire в Kickstarter ще я получат още през октомври тази година. Kickstarter страницата на играта може да разгледате тук.

one night ultimate vampire

Какво мислиш?

comments powered by Disqus