Сподели

Филип Търпов публикува това на 19/12/2014 в категория Статии

Какво искате за Коледа? Ozone.bg е тук, за да ви помогне!

Озоне_Коледа_PNG

Black Friday дойде и си отиде, но Ozone.bg дават надежда за тези от вас, които още не са се сдобили с мечтания си подарък. Отново е това време на годината, когато пълните джобовете си с поощренията от бабите, лелите, родителите ви и може би, някои непознати за вас роднини, пред които само кимате и се усмихвате.

Ако пък сте твърде пораснали, за да взимате празнични “дарения” от близките, и все още търсите онази ваша геймърска глезотия, която ще ви накара да осмислите годината, спрете се тук. По случай празниците, Ozone.bg предлагат страхотни намаления за всичките ви геймърски и зимни нужди.

 

Razer Goliathus

Razer Goliathus

Нека се спрем и се замислим. От колко време не сте сменяли подложката си за мишка? А откога не сте я прали? Дори и да изпълнявате тези две условия, ако нямате контрола, който само Razer може да ви предложи, не сте разбрали още какво значи перфектна подвижност на мишката ви.

Първите две важни условия за качествена подложка е тя да не се движи върху плоскостта, на която е поставена, но все пак вашият “опашат” приятел да се плъзга приятно и безпрепятствено върху нея. Razer Goliathus осигурява точно това, а и повече – тези продукти са направени за абсолютно всеки мишок, без значение дали става дума за топчестия ви приятел от 90-те или малкия ви ръчен Волтрон, чиито сменяеми части разглобявате по какъвто искате начин.

С тази подложка, дори досега да сте имали проблеми във First-person shooter-ите, вече ще извлечете максимума, на който е способна малката ви периферия.Razer Goliathus3

Естествено, подложката идва в множество варианти – от разлика в големината, до начина по който играете. Ако залагате на прецизността в StarCraft 2 мачовете, където всеки микрон движение е важен, за вас е Control серията. Ако ви е нужна бързина в шутърите, където да се завъртите на 180 градуса при първото съмнение за враг, означава дали ще останете живи този рунд, то изберете Speed подложките.

В краен случай, ако просто се чудите къде да си поставите котката, за да не ви пречи, докато играете, един Extended пад с дължина 92 см. и ширина 29 см. ще ви свърши напълно работа. Единият край е вашият, а в противоположния си кротува косместият ви другар.

Подложките Razer Goliathus може да закупите ТУК на специални цени за празниците от 29 лв. до 69 лв.

 

Razer BlackWidow

razer-blackwidow-ultimate

Стига толкова игране пред компютъра, време е да поговорим за излизане навън сред природата… За да може да отидете при приятел и да заформите гейминг-парти, разбира се!

Razer BlackWidow Ultimate 2014 е механична клавиатура с три-степенна LED подсветка, която ви помага да играете на тъмно, докато извличате най-страшното от Alien: Isolation или Outlast например. Освен това, от Ozone.bg ви подаряват и чанта, с която да си я разнасяте по лан-партита, турнири или просто на скъпата ви вила.

Дори и да нямате приятели или скъпа вила, а преносимата ви раничка да прашасва в килера, има още дузина готини плюсове, заради които да вземете Razer BlackWidow клавиатура.

Като начало, това е специална подобрена версия на BlackWidow, чиито бутони са омекотени и употребата ѝ да значително по-тиха. Тоест стига вече досадни машинописни тропания, сега може да играете в стаята на брат ви или сестра ви, докато спи, и той/тя никога няма да се събуди, освен ако не изкрещите от радост или стряскане.

Ако пък не ви топли много идеята да си украсите бюрото със светеща клавиатура, Razer ви дават възможност да си вземете и вариант без подсветка, но със същото готино име – BlackWidow.

Във всеки случай ще се сдобиете с екстри като пет програмируеми бутона отляво на клавиатурата, медия бутони за бърз достъп в горната част, както и изход за 3.5 мм. жакове за микрофон, слушалки, USB порт 2.0 и гумирани крачета за повдигане.

razer-blackwidow-ultimate-chroma

Периферията е перфектна за хора, които искат да са изключително бързи в комбинацията от бутони, без да имат проблеми. Освен това, времето за отговор на бутоните е по-кратко от това на не-механичните клавиатури, така че може да се развихрите като пианист-виртуоз върху чудесно изглеждащата периферия на Razer.

И ако това не ви стига, за по-ексцентричните от вас, Ozone.bg предлага версия на Razer BlackWidow Ultimate – Chroma, с която да оцветите в различни цветове с преливка целия ви панел от бутони.

Клавиатурите Razer BlackWidow може да закупите ТУК на специални цени за празниците от 199 лв. до 359 лв.

 

ASUS RoG Swift PG278Q – 27″ LCD Monitor

ASUS RoG Swift PG278Q

Не се заблуждавайте от дългото име на този монитор, ако поискаме можем да сложим към него още и 1440p, 144hz и G-Sync, защото това са само някои екстри, които това чудовище предлага.

Подходящ както за геймъри, така и за 2D и 3D артисти (а може би даже и програмисти), ASUS RoG Swift PG278Q мониторът може да се завърта на 90 градуса в портретен режим, както и наляво или надясно, да се повдига, да се накланя, да не се затопля при дълги сесии, както и да изглежда супер готино с LED подстветката в основата си.

Настоящият изтребител, пардон, монитор, има изключително красиви агресивни черти на задната си част, вентилационна система, процеп, през който да промушите кабелите си, без да се разхвърлят на всички страни, и абсолютно изчистен дизайн отпред, който да не ви занимава очите, с нищо друго освен с екрана.

ASUS RoG Swift PG278Q освен това, разполага с невероятно бързо и изчистено меню за настройки със скрити отзад бутони и малък джойстик, чието време за реакция е скорострелно. И преди да си тръгнем от красивата задна страна, трябва да споменем наличието на специално създадения за монитори видео интерфейс – Display Port 1.2, който пренася и аудио канал, както и два USB 3.0 изхода.

DSCF11111

Ок, знаем че сте дошли да разберете колко е качествен дисплеят на този гигант. С три думи – доста е добър. Ама наистина много – представете си как би стоял в стаята ви екран с титаничните 27 инча, резолюция от 2560х1440 пиксела и 109 ppi. Next-gen технологията на Nvidia – G-Sync, пък предлага вградена технология направо в монитора (да, без да ви е нужна най-ултра-модерната видео карта), която елиминира разкъсването на изображението на екрана в игрите, познато като Screen Tearing. Освен това, се премахва и лагът и stutter-инга, който V-sync причинява.

Да споменаваме ли, че можете с натискането на един бутон да сменяте честотата на опресняване между 60 Hz, 120 Hz и 144 Hz, в зависимост от това какво правите на компютъра си? Всички тези функции правят този монитор наистина продукт от ново поколение, с който изживяването ви пред екрана ще се преобърне напълно.

Монитор ASUS RoG Swift PG278Q – 27″ LCD може да закупите ТУК на специална намалена цена за празниците от 1499 лв.

Искате още подаръци? Това ви е малко? Ооо, предложенията не спират дотук! Ако искате още идеи, вижте тематичната селекция на Ozone.bg, като кликнете на картинката ДОЛУ

Capture

Какво мислиш?

comments powered by Disqus