Сподели

Николай Жеков публикува това на 25/05/2015 в категория Настолни

Включете се в Националното първенство по Пандемия!

пандемия

Мислите ли, че сте достатъчно добри, за да се класирате на Световното първенство по Пандемия? Ако сте сигурни в уменията си да се борите с четирите зарази, то имаме добри новини за вас – това лято ще можете да се включите в Националното първенство по настолната игра Пандемия и да представлявате България на Световните финали в Есен, Германия!

Paladium Games и неговите партньори ще проведат шест квалификационни турнира, победителите от които ще премерят сили на Националните финали. Местата на тези турнири са: клуб Paladium Games – Изток, клуб Level UP, клуб Трите Трола, Serdika Mall, клуб Varna Games – Варна. Първият от турнирите ще се проведе на 13-ти юни на Деня на настолните игри в Борисовата градина от 16:30 часа.

Ако желаете да вземете участие в някой от кръговете на турнира и да премерите сили в специалния режим на Пандемия – Оцеляване, можете да го направите като изпратите имената си на емайл адрес: tabletop@paladium-games.com или оставите коментар с информация на Facebook страницата на Paladium Games.

Самият режим Оцеляване поддържа отбори от по двама играчи, така че не забравяйте да си намерите кадърно другарче! Ако не знаете за какво иде реч, то можете да се запознаете с Пандемия в нашето ревю тук!

пандемия

Какво мислиш?

comments powered by Disqus