Сподели

Николай Жеков публикува това на 04/06/2015 в категория Настолни

12 Realms: Bedtime Story – най-голямата Kickstarter кампания правена някога!

bedtime story

Преди няколко седмици гръцкото студио MAGE Company пусна за финансиране в Kickstarter продължението на хитовата си игра 12 Realms – Bedtime Story. За никого не беше изненада фактът, че играта бе финансирана само за няколко часа.

Гърците обаче ни изненадаха с ОГРОМНАТА си кампания. Самото разширение за кооперативната 12 Realms като че ли е най-малкото, с което можете да се сдобиете ако подкрепите играта. Като започнем от базовата игра и предишното разширение Ghost Town, минем през допълнителни карти, зарове и дори оцветени фигурки и стигнем до стоманени пръстени със символите от играта, настоящата кампания определено ще се хареса на колекционерите.

Самото разширение Bedtime Story включва четири нови свята, които да спасите от нашествениците, както и много нови герои, в които можете да се превъплътите. Stretch goal-овете на играта пък могат да добавят и няколко нови опонента, нови персонажи и дори различни сценарии, които променят геймплея на базовата игра.

Ако не знаете нищо за 12 Realms, можете да прочетете ревюто ни тук. Ако пък желаете да я подкрепите в Kickstarter, непременно разгледайте нейната страница – имате само още две седмици да го направите!

Какво мислиш?

comments powered by Disqus